תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה "עם קצת ביס. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 879 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), Bite לי מטבל בייגלה, ו נשיכת כריש (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב הבשר.מקלפים וקוצצים את הבצלים והפטריות.מעט לערבב את העגבניות עם מיץ. הגדר לצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מניחים את השמן בסיר בגודל בינוני, מחממים ומוסיפים את הבצל, שום, בייקון ופטריות ערבוב במשך 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבשר ומערבבים במזלג עד שהוא מאבד את ורדרדנותו.מתבלים ומוסיפים את האורגנו, עשבי תיבול איטלקיים, צ ' ילי ו 1 כף רסק עגבניות, קוביות מניות ועגבניות מעורבב.מבשלים במשך 45 דקות או מעט יותר עד שהוא מתעבה; להפריש להתקרר.לרוטב הלבן.ממיסים את החמאה בסיר אבל לא נותנים לה להתחמם, מערבבים את הקמח עם חלק מהחלב, בזהירות כדי למנוע כל גושים, מוסיפים לסיר, עם החלב הנותר.עונה ומערבבים כל הזמן על חום נמוך עד שהוא מתעבה, מערבבים את הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מערבבים את מחית העגבניות שנותרה, עם מעט מים, כדי להכין רסק דק יותר ולהתפשט על תחתית צלחת לזניה.מכסים עם 3 גיליונות של לזניה פסטה.מחלקים את רוטב הבשר ל-2 מנות, מתפשטים על הפסטה, מעל עם שליש מהרוטב הלבן, מניחים עוד שלושה גיליונות של פסטה מעל, וחוזרים על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מוסיפים את שאר הפסטה מלמעלה, מורחים את השליש הנותר של הרוטב הלבן מלמעלה ומפזרים על המוצרלה וגבינת הפרמזן.