לזניה עם רוטב לבן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אטריות לזניה, קמח, עגבניות משומרות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבנה, לזניה ברוטב לבן, ו לזניה מקסיקנית עם רוטב לבן.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המרק והתבלינים. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
בינתיים ממיסים חמאה בסיר גדול; מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה.