לזניה עם שמנת חמוצה מקסיקנית
לזניה עם שמנת חמוצה מקסיקנית עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זיתים, כוסברה, קרם מרוכז של מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה עם שמנת חמוצה מקסיקנית, מטבל מקסיקני שמנת חמוצה סופר קל, ו סופר קל מקסיקני שמנת חמוצה לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית ריסוס וצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים מרק, שמנת חמוצה, חלב, כמון, אבקת שום, עוף וצ ' ילי.
מורחים על 1 1/4 כוסות של תערובת העוף בתבנית אפייה. למעלה עם 4 אטריות.
מורחים 1 1/4 כוסות תערובת עוף על אטריות; מפזרים בצל וכוסברה.
מורחים 1 1/4 כוסות תערובת עוף על אטריות; מפזרים פלפל וזיתים.
מפזרים 1 כוס הגבינה. למעלה עם 4 אטריות; להפיץ עם תערובת עוף שנותר.
אופים חשפו 30 דקות; מפזרים שבבי טורטייה הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 15 עד 30 דקות יותר או עד מבעבע וחם במרכז.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.