המתכון פטריות-פולנטה Lasgananne מוכן בערך 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 638 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פולנטה מיידית, פטריות שיטאקה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פולנטה.
הוראות
1
הפוך את הרוטב: להשרות את פורצ ' יני מיובש 3 כוסות מים חמים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
ניקוז, הזמנת 2 כוסות של הנוזל השריית. בערך לקצוץ את פורצ ' יני.
3
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית בסיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים חצי מהכפתור ופטריות שיטאקה ומבשלים, ללא הפרעה, עד מעט השחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. המשך לבשל, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות יותר; להעביר לקערה. חזור עם עוד 1 כף כל חמאה ושמן זית ואת הכפתור שנותר פטריות שיטאקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להעביר לקערה ולהוסיף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף כל חמאה ושמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את הבצל ואת פורצ ' יני ומבשלים, ערבוב, עד הבצל רך, על 4 דקות. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד החשיך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
9
מוסיפים את שמורות 2 כוסות פורצ ' יני נוזלי, עגבניות מרוסקות, פטריות כפתור ו shiitake ו 1/2 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
הכינו את הלזניה: הביאו 7 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; העבירו לקערה חסינת חום גדולה. בינתיים, להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול נפרד. בהדרגה לטאטא את פולנטה ו 1 1/2 כפיות מלח לתוך קערה של מים חמים. מכסים את הקערה בחוזקה בנייר כסף ומניחים על הסיר של מים רותחים. להפחית את החום כך המים רותחים; לבשל את הפולנטה עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר מהחום, לחשוף ולהקציף במרץ בפרמזן, ביצים ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מברשת קלה צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מורחים שליש של פולנטה בצלחת העליון עם חצי רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מפזרים עם 1 מוצרלה כוס. חזור על השכבות (פולנטה, רוטב, מוצרלה), ולאחר מכן העליון עם שאר פולנטה. (אם הפולנטה מקבל עבה מדי, להקציף קצת מים חמים.)
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פולנטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
רופף לכסות את הצלחת בנייר כסף ואופים עד מבעבע, 50 דקות עד 1 שעה. הפעל את המטגן. לחשוף את הלזניה העליון עם הנותרים 1 כוס מוצרלה; לטגן עד נמס, 2 עד 3 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.