קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה צ'וריסו עוף

לזניה צ'וריסו עוף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין צ'וריסו לסגנאן עוף בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פלפלי ג'לפנו, עוף רוטיסרי, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו לזניה צ'וריסו ופולנטה.

הוראות

1
מפוררים צ 'וריסו למחבת גדולה; מוסיפים ג' לפנוס. מבשלים על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין; מסננים. עוף גרוס; הוסף למחבת. בקערה שלבו ביצים וריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
לפי עוגהלפי עוגה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים 1 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם ארבע אטריות, שליש מתערובת הריקוטה, מחצית מתערובת הבשר, 1 כוס מונטריי ג 'ק ו -1 כוס רוטב אנצ' ילדה. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, רוטב אנצ 'ילדה וג' ק מונטריי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45-50 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
5
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
6
בינתיים מניחים מרכיבי רוטב במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מגישים עם לזניה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.