קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

לזניה צמחונית פלורנטין

לזניה צמחונית פלורנטין
ירקות לזניה פלורנטין דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 398 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, תרד, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 101 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו לזניה פלורנטין, לחמניות לזניה פלורנטין, ו שבור פלורנטין לזניה אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה בסיר גדול של מים מומלחים קלות, רותחים למשך 10 דקות, או עד לדרגת אל-דנטה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל הקצוץ, הפטריות, השום והקישואים בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שתי פחיות העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, האורגנו, הסוכר החום והמלח לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בינתיים, תרד קפוא במיקרוגל עד לבישול. מצננים ואז סוחטים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מסננים גבינת קוטג'. בעזרת מיקסר מערבבים תרד, גבינת קוטג', ביצים ו -2 כפות בזיליקום עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה נפרדת משלבים גבינת מוצרלה מגורדת וגבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מורחים 1 כוס רוטב בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
שכבה 1/3 מהאטריות, 1/3 תערובת גבינת קוטג ' /תרד, 1/3 מהרוטב שנותר ותערובת גבינה 1/3. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
מפזרים העליון עם הנותרים 1 כף בזיליקום מיובש.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
9
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.