לזניה צמחונית פלורנטין
ירקות לזניה פלורנטין דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 398 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, תרד, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 101 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו לזניה פלורנטין, לחמניות לזניה פלורנטין, ו שבור פלורנטין לזניה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה בסיר גדול של מים מומלחים קלות, רותחים למשך 10 דקות, או עד לדרגת אל-דנטה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל הקצוץ, הפטריות, השום והקישואים בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שתי פחיות העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, האורגנו, הסוכר החום והמלח לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות.
בינתיים, תרד קפוא במיקרוגל עד לבישול. מצננים ואז סוחטים עודפי מים.
מסננים גבינת קוטג'. בעזרת מיקסר מערבבים תרד, גבינת קוטג', ביצים ו -2 כפות בזיליקום עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה נפרדת משלבים גבינת מוצרלה מגורדת וגבינת פרמזן מגוררת.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים 1 כוס רוטב בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
שכבה 1/3 מהאטריות, 1/3 תערובת גבינת קוטג ' /תרד, 1/3 מהרוטב שנותר ותערובת גבינה 1/3. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
מפזרים העליון עם הנותרים 1 כף בזיליקום מיובש.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.]()
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.