לזניה נטולת אטריות צמחונית-ריפית עשויה להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 251 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. אם יש לך ציפוי, סויה מתפורר, תחליף ביצה נוזלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לזניה צמחונית ללא אטריות, לזניה נטולת אטריות - 6 נקודות, ו לזניה צמחונית ללא גלוטן מחבת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להניח כמה מגבות נייר ליד התנור; כפי שאתה מבשל את הירקות, להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
כיריים
3
להביא מחבת גריל גדול מאוד מרוסס עם ספריי nonstick לחום בינוני גבוה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
כיריים
4
מוסיפים קישואים, פטריות פורטבלה, חצילים, ומבשלים עד מתרכך, כ 2 דקות לכל צד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חציל
פטריות
קישואים
5
בקערה גדולה, לשלב עגבניות מרוסקות עם אבקת שום, אבקת בצל, ותבלינים איטלקי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
עגבניות מרוסקות
אבקת שום
אבקת בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים היטב ומניחים בצד.
7
בקערה גדולה נוספת, לשלב תרד, תחליף ביצה, גבינת ריקוטה, בזיליקום, מלח, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
גבינת ריקוטה
תרד
מוסקט
באזיל!
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מערבבים היטב ומניחים בצד.
9
באופן שווה מעיל התחתון של מחבת 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ' עם כמחצית עגבניות מרוסקות מתובל. באופן שווה שכבת מחצית הירקות פרוסים מעל העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מורחים חצי מתערובת התרד לשכבה זוגית על הירקות. למעלה באופן שווה עם סויה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מתפוררים
תרד
מורחים
11
באופן שווה שכבת הנותרים ירקות לתוך המחבת, הצבת אותם בניצב השכבה הראשונה, ואחריו תערובת התרד הנותרת. מכסים באופן שווה עם שאריות עגבניות מרוסקות מתובל. באופן שווה להפיץ גבינת מוצרלה וציפוי מגורר על העגבניות הכתושות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
עגבניות מרוסקות
תרד
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
אופים בתנור עד לזניה חמה גבינת מוצרלה הוא חום זהוב, על 30 דקות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.