לזניה קציצת נקניק
לזניה קציצת נקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 820 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא גזר, בזיליקום, מחית עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פינו נואר בראוניז כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לזניית כדורי בשר, לזניית כדורי בשר, ו לזניה קציצה מחבת לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הנקניק והפטרוזיליה בקערה עם הידיים עד בשילוב. לצנן את הידיים וליצור את הבשר לתוך כדורי 3/4 אינץ ' (אתה צריך בערך 40).
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. עבודה בקבוצות, להוסיף את כדורי הבשר ומבשלים, מפנה, עד השחמה, על 7 דקות.
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת.
להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הסופרסטה, בצל, סלרי, גזר ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים מעט, על 6 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ובזיליקום ומבשלים, ערבוב, 3 דקות. מערבבים את היין, מחית עגבניות ומים 3 כוסות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהחזיר את כדורי הבשר לסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה, 1 שעה, 20 דקות.
לטאטא את הריקוטה, ביצים ופרמזן בקערה בינונית. ממלאים קערה גדולה במים חמים. עבודה בקבוצות, להשרות את האטריות עד רק גמיש, על 5 דקות.
הניחו על מגבת מטבח נקייה והתייבשו.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה בתחתית וצדדים של צלחת אפייה עמוקה 10 על 13 אינץ'.
להניח 6 אטריות בחלק התחתון של המנה כך שהם הולכים partway את הצדדים חפיפה מעט.
מורחים חצי מתערובת ריקוטה על האטריות, ואז למעלה עם חצי כדורי הבשר ורוטב 1 1/2 כוסות.
מפזרים חצי מכל מוצרלה ופקורינו. חזור על השכבות (אטריות, תערובת ריקוטה, כדורי בשר, רוטב, מוצרלה ופקורינו). למעלה עם הנותרים 6 אטריות לכסות עם הרוטב הנותרים.
בחוזקה לכסות את הצלחת עם נייר ואופים עד תוסס, כ 30 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה, כ -15 דקות נוספות.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.