לזניה של דלעת קלויה
המתכון Lasignananananut קלוי סקווש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה סקווש חמאה צלוי, לזניה סקווש חמאה צלוי, ו לזניה סקווש חמאה צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את הקליפה הקשה של הסקווש. לקצץ על 1/2 אינץ ' את הקצוות העליון והתחתון, כך שתוכל להגדיר כל קטע של הסקווש שטוח על קרש חיתוך.
חותכים את הסקווש לחצי לאורכו. סקופ את הזרעים החוצה עם כפית, וקוצצים בגסות את הסקווש לחתיכות 1/2 אינץ'. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. בקערה, לזרוק את הדלעת עם שמן, מרווה, תערובת תבלינים, ו 1 כפית מלח ופלפל טחון טרי.
מורחים את הדלעת בשכבה אחת על תבנית האפייה. צולים את הדלעת בתנור עד רכה מאוד ומתחילים חום, 40 עד 50 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
הסר את הדלעת מהתנור ואת מחית במעבד מזון עם אגוז מוסקט טרי.
בקערה גדולה, מערבבים את מחית הסקווש, ריקוטה, פרמזן, ביצים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. מכסים ומקררים את התערובת עד מוכן לשימוש.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את סדינים לזניה עד אל דנטה.
מסננים את הסדינים ומפיצים אותם על תבנית אפייה.
טפטוף אותם קלות עם שמן ולהניח בצד.
הכן את הרוטב: בסיר גדול, להביא את החלב לרתיחה איטית מעל חום בינוני. בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את המרווה והשום לחמאה, מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים כ-3 כוסות חלב, ומקציפים במרץ כדי למנוע גושים. מביאים לרתיחה, תוך לטאטא ברציפות.
מוסיפים את החלב הנותר ומקציפים שוב.
מוסיפים את המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. התאם את החום לנמוך כדי לשמור על רתיחה איטית, ומבשל עד שהרוטב מכסה את גב כף, כ 5 דקות, מטאטא לעתים קרובות.
הסר את הסיר מהחום. עושה בערך 8 כוסות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חמאה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. כף מצקת של בשמל לתוך המנה ולהתפשט כדי מעיל התחתון.
מניחים שכבה אחת של סדינים לזניה על גבי בשמל.
מורחים חלק מתערובת הדלעת באופן שווה על יריעות הלזניה ומפזרים על 2 כפות של גבינת מוצרלה ו 1 כף פרמזן מגוררת על גבי. חזור על שלב זה עד שכל החומרים משמשים, החל עם 2 עד 3 מצקות של בשמל עבור כל שכבה. המשך לבנות את השכבות עד המחבת מלאה על 1/4 אינץ ' מלמעלה. סיים עם גבינה ורוטב ישירות על האטריות.
אופים באמצע התנור במשך כשעה.
הסר את הכיסוי, ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות עד חום זהוב מבעבע. אפשר לזניה לנוח לפני חיתוך.
לטחון שומר עם מרגמה ועלי.
מוסיפים את הקינמון והמלח וממשיכים לטחון. או לטחון במטחנת תבלינים לטחינה קשה.