קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות56
מגזין

לזניה של פטריות בר וכרובית

לזניה של פטריות בר וכרובית
לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1051 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, עגבניות שזיפים ומיצים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית, ו Ragout פטריות בר עם אורז כרובית (+מסעדת נתח של קרטיס סטון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן עם כף עץ, ואת בזיליקום ומבשלים עד מעובה, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
מעבירים לבלנדר ומחית עד חלקה; לחזור לסיר ולהוסיף את הפטרוזיליה, דבש, 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
6
הפוך את רוטב mornay כרובית: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים את הפרחים כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרוביתפרחים כרובית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים למחבת, מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד למכרז מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
10
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
לטאטא בקמח ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, לטאטא; לבשל, לטאטא, עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
15
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית עד חלקה. מסננים לתוך סיר נקי ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
לטאטא את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל לטעום ולבשל 1 דקה. רזה עם כמה חלב 1 כוס הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
הפוך את הלזניה: להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 1/4 כוסות מים רותחים, 30 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
18
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים 5 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. תניח בצד. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין ו 1/2 כוס גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת רומנוגבינת רומנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
טימיןטימין
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
מחממים את שמן הזית במחבת מטוגנת בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
22
מוסיפים את מגוון הפטריות ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
24
מסננים את פטריות פורצ ' יני, שומרים את הנוזל, ואז קוצצים בגסות ומוסיפים למחבת; מבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין, על 6 דקות. מערבבים את שאר 2 כפיות טימין ו 1/4 כוס פטרוזיליה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
25
הסר מהחום.
26
כדי להרכיב את הלזניה, מצקת חלק מרוטב העגבניות לתבנית אפייה 10 על 14 אינץ'. מצקת על חלק מהרוטב כרובית; למעלה עם 4 אטריות. למעלה עם כמה תערובת ריקוטה, אז כמה תערובת פטריות, פונטינה וכמה גבינת רומנו הנותרים. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 3 שכבות נוספות, המסתיימות בשכבת אטריות, רוטב כרובית ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת רומנוגבינת רומנו
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
כרוביתכרובית
פטריותפטריות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מצקתמצקת
27
שים את הצלחת על תבנית אפייה, לכסות בנייר אלומיניום ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, 30 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
28
הסר מהתנור, מפזרים פטרוזיליה ולתת לשבת 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
29
מגישים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
30
צילום: ג ' וני מילר

מרכיבים

1ראשפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות1גדול(קיבלר)(קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פונטינה, מגוררת בצפיפותגבינת פונטינה, מגוררת בצפיפות2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה טרייה קצוצה ועוד לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה ועוד לקישוט3(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה3(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץ דקטימין טרי קצוץ דק2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2(יכול להיות או להרחיק)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי16אטריות לזניהאטריות לזניה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שונות, קצוצותפטריות שונות, קצוצות0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהםשימורי עגבניות שזיף ומיצים שלהם1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת רומנו מגורדתגבינת רומנו מגורדת2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת ריקוטה חלב כבשיםגבינת ריקוטה חלב כבשים4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1בצל צהוב בינוני, קצוץחלב מלא, מחומםחלב מלא, מחומם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון