לזניה פטריות בר וכרובית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1051 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה מחלב כבשים, עגבניות שזיפים ומיצים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו לזניה פטריות בר, לזניה פטריות רול קופצים ברוטב שמנת Gorgonzola כרובית, ו Ragout פטריות בר עם אורז כרובית (+מסעדת נתח של קרטיס סטון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
4
מוסיפים את העגבניות, שוברים אותן עם כף עץ, ואת בזיליקום ומבשלים עד מעובה, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
5
מעבירים לבלנדר ומחית עד חלקה; לחזור לסיר ולהוסיף את הפטרוזיליה, דבש, 1/4 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פלפל
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
6
הפוך את רוטב mornay כרובית: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
חותכים את הפרחים כרובית ולשים במחבת קלייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרובית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
8
טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
9
מוסיפים 1 1/2 כוסות מים למחבת, מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד למכרז מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
10
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
לטאטא בקמח ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
לטאטא ב 4 כוסות חלב, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, לטאטא; לבשל, לטאטא, עד עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
מוסיפים את הכרובית, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרובית
15
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית עד חלקה. מסננים לתוך סיר נקי ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
לטאטא את אגוז מוסקט, גבינה, מלח ופלפל לטעום ולבשל 1 דקה. רזה עם כמה חלב 1 כוס הנותרים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה
מוסקט
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
הפוך את הלזניה: להשרות את פטריות פורצ ' יני ב 1 1/4 כוסות מים רותחים, 30 דקות. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
18
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים 5 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. תניח בצד. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
19
מערבבים את הריקוטה, ביצה, 1/2 כוס פטרוזיליה, 1 כפית טימין ו 1/2 כוס גבינת רומנו בקערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת רומנו
פטרוזיליה
גבינת ריקוטה
טימין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
20
מחממים את שמן הזית במחבת מטוגנת בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
22
מוסיפים את מגוון הפטריות ומבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
23
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
24
מסננים את פטריות פורצ ' יני, שומרים את הנוזל, ואז קוצצים בגסות ומוסיפים למחבת; מבשלים 1 דקה. Deglaze עם פורצ ' יני השריית נוזל ומבשלים עד מופחת לחלוטין, על 6 דקות. מערבבים את שאר 2 כפיות טימין ו 1/4 כוס פטרוזיליה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
פטרוזיליה
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
25
הסר מהחום.
26
כדי להרכיב את הלזניה, מצקת חלק מרוטב העגבניות לתבנית אפייה 10 על 14 אינץ'. מצקת על חלק מהרוטב כרובית; למעלה עם 4 אטריות. למעלה עם כמה תערובת ריקוטה, אז כמה תערובת פטריות, פונטינה וכמה גבינת רומנו הנותרים. מתבלים במלח ופלפל. חזור לעשות 3 שכבות נוספות, המסתיימות בשכבת אטריות, רוטב כרובית ורומנו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת רומנו
רוטב עגבניות
כרובית
פטריות
גבינת פונטינה
פסטה
גבינת ריקוטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מצקת
27
שים את הצלחת על תבנית אפייה, לכסות בנייר אלומיניום ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, 30 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
תנור
28
הסר מהתנור, מפזרים פטרוזיליה ולתת לשבת 15 דקות לפני ההגשה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.