לזניית בקר קלה
המתכון לזניית בשר קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו בשר טחון, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו לזניית בקר קלה, לזניה קלה של בשר בקר וריקוטה, ו לזניית בשר קלה עם בשר בקר וחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד בשר טחון ורוטב פסטה. מערבבים יחד גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן.
מורחים שליש של רוטב בשר בתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'; שכבה עם 3 אטריות לזניה וחצי כל תערובת גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה גרוסה. חזור על הליך פעם אחת.
מורחים שליש הנותרים של רוטב בשר על גבינת מוצרלה.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות 15 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קלאסיקו אש עגבניות קלויות & רוטב שום פסטה ו Barilla תנור מוכן לזניה.
לזניה טורקיה קלה: תחליף 3 כוסות מבושל טורקיה הקרקע 3 כוסות מבושל בשר בקר רזה מבושל, ולהמשיך לפי ההוראות.
הקפא מסגרת: אם משתמשים במרכיבים מבושלים קפואים, הוסף 15 דקות לזמן האפייה שלך. אם המתכון מכוסה במהלך החלק הראשון של האפייה, אז אתה תוסיף את 15 דקות זמן האפייה מכוסה.