קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

לזניית בקר קלה

לזניית בקר קלה
המתכון לזניית בשר קל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו בשר טחון, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו לזניית בקר קלה, לזניה קלה של בשר בקר וריקוטה, ו לזניית בשר קלה עם בשר בקר וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד בשר טחון ורוטב פסטה. מערבבים יחד גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רוטב פסטהרוטב פסטה
2
מורחים שליש של רוטב בשר בתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'; שכבה עם 3 אטריות לזניה וחצי כל תערובת גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה גרוסה. חזור על הליך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
אטריות לזניהאטריות לזניה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מורחים שליש הנותרים של רוטב בשר על גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
6
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קלאסיקו אש עגבניות קלויות & רוטב שום פסטה ו Barilla תנור מוכן לזניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לזניה טורקיה קלה: תחליף 3 כוסות מבושל טורקיה הקרקע 3 כוסות מבושל בשר בקר רזה מבושל, ולהמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון רזהבשר טחון רזה
הודו טחוןהודו טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
הקפא מסגרת: אם משתמשים במרכיבים מבושלים קפואים, הוסף 15 דקות לזמן האפייה שלך. אם המתכון מכוסה במהלך החלק הראשון של האפייה, אז אתה תוסיף את 15 דקות זמן האפייה מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.