לזניה תרד ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 250 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכי לחנות וקחי שום, גבינת מוצרלה חלקית, רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה בקר ותרד, לזניה בקר, ארוגולה ותרד, ו לזניית בשר, תרד וארוגולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בקר טחון בסיר החם עם שום, אורגנו ובזיליקום עד בשר משחימים לחלוטין, 5 עד 10 דקות. מערבבים רוטב ספגטי ותרד לתוך תערובת בשר בקר טחון; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
בשר טחון
אורגנו
תרד
שום
באזיל!
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מערבבים גבינת ריקוטה, 8 אונקיות גבינת מוצרלה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פרמזן
גבינת ריקוטה
פלפל שחור
פטרוזיליה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מורחים כמות קטנה של רוטב בתחתית מחבת 9x13 אינץ'. מסדרים אטריות לזניה בשכבה אחת על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מורחים שכבה נוספת של רוטב על החלק העליון ומסדרים שכבה נוספת של אטריות לזניה על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב
6
מורחים 1/2 את הרוטב שנותר ו 1/2 תערובת הגבינה מעל. חזור על שכבות, מסיים עם רוטב. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות, מסירים רדיד אלומיניום, מפזרים לזניה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ואופים עד שאטריות מבושלות ורוטב מבעבע, כ -15 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.