לחם
לחם נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך כמה עלי בזיליקום, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. קוצצים לחם לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים למחבת שמן זית כתית מעולה, חמאה ושום. ממיסים חמאה לתוך שמן ואז מוסיפים את הלחם. מתבלים את הלחם במלח ופלפל. לזרוק ולבשל את הלחם 7 עד 8 דקות ולאחר מכן להוסיף את רוטב עגבניות ועגבניות טריות. פנה למעיל וחמם את רוטב העגבניות, 3 עד 4 דקות.
הסר את ניוקי הלחם ועגבניות מחום ולהעביר לתבשיל, העליון עם בזיליקום ואז לכסות את המנה עם גבינה.
מניחים את התבשיל תחת המטגן ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד גבינה חומים ובועות.