לחם איטלקי לעיס
לחם איטלקי לעיס יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, שומשום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם פיצה לעיס, לחם חלב קוקוס רך ולעיסי, ו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה.
להוסיף 1 כפית סוכר; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 5 כפיות סוכר שנותרו, 4 1/2 כוסות קמח, חלב, שמן ומלח; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים 2 כוסות קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, כף אחת בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מקום לחמניות, צד התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
לחשוף בצק; באמצעות סכין חדה, לעשות 4 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות כיכרות.
שלב 2 כפיות מים ביצה לבן; מברשת על כיכרות.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת; תן מגניב על מדפים תיל.