קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות21
מגזין

לחם איטלקי לעיס

לחם איטלקי לעיס
לחם איטלקי לעיס יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמרים, שומשום, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם פיצה לעיס, לחם חלב קוקוס רך ולעיסי, ו אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה.

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
להוסיף 1 כפית סוכר; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
3
מוסיפים 5 כפיות סוכר שנותרו, 4 1/2 כוסות קמח, חלב, שמן ומלח; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. מערבבים 2 כוסות קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, כף אחת בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
אגרוףאגרוף
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה ארוך, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
6
מקום לחמניות, צד התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
7
לחשוף בצק; באמצעות סכין חדה, לעשות 4 חתכים אלכסוניים 1/4 אינץ עמוק על פני צמרות כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
8
שלב 2 כפיות מים ביצה לבן; מברשת על כיכרות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובהסוכר קונדיטורים, תלתלי שוקולד ופולי קפה, לא חובה
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
9
מפזרים זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
10
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
11
הסר מן המחבת; תן מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו