לחם בטטה דרומי
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לחם בטטה דרומי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש בידכם בטטות, קליפות תפוז, קמח בתפיחה עצמית ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם בטטה דרומי, לחם בטטה דרומי, ו לחם בטטה דרומי.
הוראות
מוסיפים ביצים; מערבבים היטב.
מוסיפים בטטות, חלב וקליפת תפוז; מערבבים היטב.
שלב קמח, פלפל אנגלי ואגוז מוסקט; הוסף לתערובת מוקרמת.
מערבבים רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה אגוזים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד לסיום בדיקות הלחם. מצננים במחבת למשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשת. מגניב לחלוטין.
בקערה שלבו מרכיבים ממרחים; מקציפים לתערובת אחידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את הדרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. סנט מ ' ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![סנט מ ' ריזלינג]()
סנט מ ' ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג בהיר, עם ניחוח אפרסק עדין ומינרליות סלעית האופיינית לאדמות אבן החול המזוהמות שנמצאות באזור פאלץ. זהו ריזלינג בעל גוף בינוני, לא יבש עם פירות עדינים שנשארים באהבה על החיך ואז מתפוגגים בעדינות לתוך סיום בינוני-ארוך, בעל טעם יבש. ריזלינג מקסים ורב-תכליתי מבציר מעולה ומספק במיוחד.