לחם בטטה דרומית עם אגוזי פקאן
לחם בטטה דרומית עם אגוזי פקאן עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 447 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 92 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 52%. נסו לחם בטטה דרומית, לחם בטטה דרומית, ו לחם בטטה דרומית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס ( 165 מעלות צלזיוס ). משמנים תבנית כיכר בגודל 8 על 4 אינץ'.
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, המלח, קינמון אגוז המוסקט והסוכר.
מוסיפים את הביצים, השמן והחלב; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מערבבים פנימה את בטטות הפירה, פקאן וצימוקים זהובים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים 70 דקות, או עד שקיסם שהוכנס יוצא נקי. אפשר ללחם להתקרר בתבנית לפחות 15 דקות לפני ההסרה. לקבלת הטעם הטוב ביותר, יש לאחסן לילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את שלוס וולראדס ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.