לחם בלילת עשבים
לחם בלילת עשב הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. זה הבלילה יש 142 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו קמח, מרגרינה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 31%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אפיית לחם: לחם בלילת עשב, בן וירג'יניה הבלילה לחם, ו לחם בלילת רוזמרין.
הוראות
שלב 2 כוסות קמח, מלח, סוכר ושמרים בקערה גדולה. מערבבים פנימה את המים, הקיצור, הפטרוזיליה, הרוזמרין והטימין. השתמש במיקסר חשמלי כדי לנצח במהירות נמוכה במשך דקה 1, מגרד קערה לעתים קרובות. הפעל מיקסר לבינוני, והכה במשך דקה 1 נוספת, מגרד קערה לעתים קרובות. מערבבים פנימה את יתרת 1 כוס הקמח; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגרדים את הבלילה מדפנות הקערה. מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים למשך 35 עד 40 דקות.
משמנים תבנית כיכר 9 על 5. מערבבים את הבלילה על ידי מכות על 25 משיכות. מגרדים את הבלילה לתבנית משומנת; לטפוח בידיים מקומחות. מחבת כיסוי.
תנו לבצק לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות. אין לאפשר לבצק לעלות יתר על המידה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש עד שהכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים עליה בתחתית, 40 עד 45 דקות.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.