לחם בננה-קישואים
ניתן להכין את המתכון ללחם בננה-קישואים תוך כשעה ו-10 דקות . מתכון זה מספיק ל-32 מנות עם 140 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן כל אחת. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מתאים גם כארוחת בוקר. מתכון זה מ-Taste of Home דורש אבקת אפייה, מלח, בננות ושמן צמחי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו . עם ציון ספונקולרי של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו מאפינס בננה-קישואים , עוגת בננה-קישואים שוקולד , וכדורי בננה-קישואים חריפים .
הוראות
בקערה, טורפים ביצים. מוסיפים סוכר ושמן לתערובת אחידה.
מוסיפים בננות ומערבבים היטב.
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, קינמון ומלח; ערבבו לתוך תערובת הביצים. ערבבו פנימה את הקישואים והפקאנים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לשתי תבניות כיכר לחם משומנות בגודל 23 x 13 ס"מ.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. קררו במשך 10 דקות.
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון מלאות.