לחם בננה שוקולד מחיטה מלאה
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולני, תמצית ונילן, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה, ו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס קל מחבת כיכר 9x5 אינץ ' או 16 כוסות מאפין עם ספריי בישול. מערבבים את חלב רזה ומיץ לימון יחד בכוס מדידה; לתת לעמוד עד מקושקשות, על 30 דקות.
לטאטא יחד את קמח החיטה המלאה, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח; להפריש.
מקציפים את הביצים והסוכר יחד עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מערבבים את הבננות הפירה, את תערובת החלב, שמן קנולה, ותמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד שכל החומרים הם רטובים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מוכנה או כוסות מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה עבור כיכר, או 30 דקות עבור מאפינס. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.