זה עובד טוב כמו לחם ידידותי תקציב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו לחם תפוחים Bananan, לחם בננה תפוחים, ו בננה של אמא-לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שני מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה, לטאטא יחד 2 3/4 כוסות קמח, 2 כפיות של קינמון, סודה לשתיה, ומלח עד לשלב ביסודיות. בקערת ערבוב נפרדת, לנצח את החמאה המומסת עם 2 כוסות סוכר עד חלקה, ומערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ואחריו יוגורט יווני תמצית וניל. מערבבים את תערובת הקמח רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
יוגורט יווני
על הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מקפלים את הבננות, תפוחים, אגוזי מלך קצוצים עד בשילוב; לא overmix. לא צריך להיות חתיכות קטנות של בננה גלוי בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
לשימור,
4
יוצקים חצי הבלילה לתוך כל מחבת כיכר מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
מערבבים את הסוכר החום, 1/2 כוס סוכר לבן, 1 כף קינמון, 1/4 כוס קמח, ו 3 כפות של חמאה מרוככת יחד בקערה עד שהתערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תפוח נוסף אופציונלי
1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
6
מפזרים חצי ציפוי פירור על כל כיכר.
7
מקשטים כל כיכר עם בננה ופרוסות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
לשימור,
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר ולכסות כל מחבת עם רדיד אלומיניום. חזור לתנור ואפה 15 או 20 דקות נוספות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הכיכרות יוצא נקי. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'