לחם ברזיל ובננה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לטיניים אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל לברזיל & לחם בננה. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך ביצה, אבקת אפייה, קוקוס מיובש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. ברזיל אגוז ובננה קראנץ Saturdaes, לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, ו לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים פחית של 900 גרם, ואז מרפדים את הבסיס ומסתיימים ברצועה ארוכה של קלף אפייה. מערבבים יחד 2 כפות כל אחד סוכר, קמח, אגוזים וקוקוס.
מוסיפים את החמאה ומשפשפים יחד לפירורים דביקים. תניח בצד.
מועכים את הבננות היטב, ואז מערבבים בשמן חמניות, ביצה וחלב. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים חצי מהסוכר הנותר, ואחריו את שאר הקמח, האגוזים והקוקוס, ואז את אבקת האפייה והקינמון.
מקציפים את הלבן עד לפסגות נוקשות, מוסיפים את טיפת הסוכר האחרונה ומקציפים שוב עד נוקשה ומבריק. מערבבים את תערובת הבננה לתוך החומרים היבשים, ולאחר מכן מקפלים קלות בתערובת ביצה לבן. בעדינות לגרד לתוך הפח לפזר על תערובת פירור.
אופים במשך 40 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי, כיסוי עם נייר אם הלחם מתחיל ללכת חום מדי. מגניב בדיל, ואז להסיר פרוסה עבה, לאכול עם חמאה, אם אתה רוצה.