לחם בשר הודו
את המתכון ניתן להכין כיכר בקר הודו בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם פלפל, טימין, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. נסו בשר בקר וטורקיה, לחם הודו של ורמונט, ו לחם הודו בריא עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון הקפיצו את הבצל, הפלפל האדום והשום בשמן למשך 3 דקות.
מעבירים לקערה; מצננים מעט.
מוסיפים את הביצה, תחליף הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מיורן, טימין, מלח ופלפל. מפוררים בקר והודו מעל התערובת ומערבבים היטב.
מעצבים ל-9 אינץ'. 5 אינץ'. כיכר; מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. למעלה עם קטשופ.
אופים 35-40 דקות יותר או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 אפ.
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
מפזרים פטרוזיליה אם רוצים.