את המתכון ניתן להכין כיכר בקר הודו בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 150 קלוריות. אם יש לכם פלפל, טימין, קטשופ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 47%, וזה טוב. נסו בשר בקר וטורקיה, לחם הודו של ורמונט, ו לחם הודו בריא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת טפלון הקפיצו את הבצל, הפלפל האדום והשום בשמן למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לקערה; מצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצה, תחליף הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מיורן, טימין, מלח ופלפל. מפוררים בקר והודו מעל התערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מרז ' ורם
1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק