קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם

לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם
לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח שום, פטרוזיליה, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף באפלו גבינה ממולא לחם צרפתי, פטריות ממולאות מפורסמות, ו הפטריות הממולאות המפורסמות של תרזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הסוכר 3/4 כוס מים חמים (כ 105 מעלות F) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מפזרים את השמרים על גבי ולהניח בצד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שמריםשמרים
3
לטאטא את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק שאגי. להפוך על משטח מקומח בנדיבות ללוש עד חלקה ואלסטית, על 5 דקות, לאבק עם יותר קמח לפי הצורך. טופס לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מברשת קערה גדולה עם שמן צמחי; מוסיפים את הבצק, פונים למעיל עם השמן. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
הפוך את המילוי ואת ציפוי: לזרוק 1/2 כוס מוצרלה, צ ' דר, פקורינו, מלח שום, שום מגורען ופטרוזיליה מיובשת בקערה. מחממים התנור ל 450 מעלות F. לשים תבנית אפייה הפוכה בתנור; מחממים מראש במשך 10 דקות. קו אחר אפייה הפוכה עם נייר קלף ומפזרים עם קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
מלח שוםמלח שום
מוצרלהמוצרלה
קמח תירסקמח תירס
פקורינופקורינו
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
6
חותכים את הבצק לשניים; מעבירים חתיכה 1 לסדין אפייה מצופה קלף ומתמתחים לריבוע של 8 אינץ ' (שומרים על פיסת הבצק האחרת מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים 1 צד של הכיכר עם 1/2 כוס של המוצרלה הנותרים, ולאחר מכן לקפל את הבצק לשניים כדי לצרף את הגבינה, לחיצה על החותם. חותכים את הבצק לרוחב במרווחים של 1 אינץ', עוצרים ממש לפני הקצה המקופל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
בצקבצק
8
מפזרים חצי מתערובת הגבינה-שום. הזז את הבצק לצד 1 של תבנית האפייה. חזור עם הבצק הנותר, תערובת מוצרלה וגבינה-שום בצד השני של תבנית האפייה. החלק את הלחם על הקלף על תבנית האפייה החמה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
שוםשום
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
אופים עד שהבצק מבושל דרך והגבינה היא חום זהוב, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להתפרק לתוך מקלות לחם.
11
צילום: סם קפלן