לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם
לחם גבינה ממולא כמעט מפורסם עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מספק כ 16 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח שום, פטרוזיליה, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף באפלו גבינה ממולא לחם צרפתי, פטריות ממולאות מפורסמות, ו הפטריות הממולאות המפורסמות של תרזה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הסוכר 3/4 כוס מים חמים (כ 105 מעלות F) בקערה.
מפזרים את השמרים על גבי ולהניח בצד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים בשמן צמחי.
לטאטא את הקמח והמלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, יוצקים את תערובת השמרים ומערבבים עם כף עץ לעשות בצק שאגי. להפוך על משטח מקומח בנדיבות ללוש עד חלקה ואלסטית, על 5 דקות, לאבק עם יותר קמח לפי הצורך. טופס לכדור.
מברשת קערה גדולה עם שמן צמחי; מוסיפים את הבצק, פונים למעיל עם השמן. מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולהניח בצד בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות.
הפוך את המילוי ואת ציפוי: לזרוק 1/2 כוס מוצרלה, צ ' דר, פקורינו, מלח שום, שום מגורען ופטרוזיליה מיובשת בקערה. מחממים התנור ל 450 מעלות F. לשים תבנית אפייה הפוכה בתנור; מחממים מראש במשך 10 דקות. קו אחר אפייה הפוכה עם נייר קלף ומפזרים עם קמח התירס.
חותכים את הבצק לשניים; מעבירים חתיכה 1 לסדין אפייה מצופה קלף ומתמתחים לריבוע של 8 אינץ ' (שומרים על פיסת הבצק האחרת מכוסה).
מפזרים 1 צד של הכיכר עם 1/2 כוס של המוצרלה הנותרים, ולאחר מכן לקפל את הבצק לשניים כדי לצרף את הגבינה, לחיצה על החותם. חותכים את הבצק לרוחב במרווחים של 1 אינץ', עוצרים ממש לפני הקצה המקופל.
מפזרים חצי מתערובת הגבינה-שום. הזז את הבצק לצד 1 של תבנית האפייה. חזור עם הבצק הנותר, תערובת מוצרלה וגבינה-שום בצד השני של תבנית האפייה. החלק את הלחם על הקלף על תבנית האפייה החמה בתנור.
אופים עד שהבצק מבושל דרך והגבינה היא חום זהוב, 12 עד 14 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להתפרק לתוך מקלות לחם.