לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר וסלט תפוזים
לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.33 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1075 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שרימפס, חומץ אורז, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החלמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 51%. מתכונים דומים: לחם " דג אדום עם שרימפס, שומר וסלט תפוזים, שרימפס עם חמאת תפוזים ושומר וסלט תפוזים, ו שומר אבוקדו שרימפס בגריל וסלט תפוזים סקיןטעם.
הוראות
חותכים ארבע פרוסות בריוש בעובי 3/4 אינץ ' גדולות מספיק כדי לכסות את הדג.
רול לחם עם מערוך כדי על 1/8-אינץ עובי.
מפזרים דגים עם קורט מלח וטרגון קצוץ.
מורחים מחצית מהחמאה המרוככת על פרוסות הבריוש.
מניחים בריוש, בצד החמאה כלפי מטה, על דגים. (במידת הצורך, הפכו וקצצו את הלחם כך שהקצוות יהיו אחידים עם הפילטים.)
מורחים את יתרת החמאה המרוככת על גבי הלחם; מניחים בצד.
הביאו מיץ תפוזים וחומץ לרתיחה בסיר; מבשלים עד להפחתה ל -3 כפות. (
להקציף חלמונים, 1 כפית מלח ופלפל קאיין בחלקו העליון של דוד כפול; מוסיפים בהדרגה מיץ לימון וסירופ תפוזים תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים 1/2 כוס חמאה לא מלוחה לתערובת הביצים; מבשלים על מים חמים, לא רותחים, תוך הקצפה מתמדת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את החמאה שנותרה, תוך הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -160 והתערובת מסמיכה.
מוציאים רוטב מהדוד; מניחים בצד ושומרים על חום.
מניחים דגים, בצד הלחם כלפי מעלה, במחבת חסינת תנור חמאה או בתבנית אפייה.
אופים בחום של 400 למשך 10 דקות או עד להזהבה ופתיתי דגים.
כפית רוטב על מרכז צלחות העליון עם דגים. למעלה עם שרימפס, שומר, סלט תפוזים.
* אם כיכר בריוש אינה זמינה, החלף לחם לבן לא פרוס באיכות טובה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
![בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.]()
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.