לחם דובדבן יבש-הל
לחם דובדבן-הל מיובש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב חמאה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו הל ועוגיות דובדבן מיובשות, לחם דובדבן-שקדים מיובש, ו פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray התחתון רק של 9x5 - או 8x4 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים סוכר וחמאה; להכות עד אור ורך. מקציפים בוניל.
להוסיף חלב חמאה וביצים; להתמזג היטב. (
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו.
מוסיפים לתערובת החמאה; מערבבים רק עד לחומרים יבשים.
אופים 9x5 אינץ ' פאן 50 עד 65 דקות, 8x4 אינץ פאן 55 עד 75 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. שחרר קצוות הלחם; מגניב במחבת על מתלה קירור 15 דקות.
הסר לחם מן המחבת; מקום על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. לעטוף בחוזקה, ולאחסן במקרר.