לחם דובדבן-הל מיובש עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב חמאה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו הל ועוגיות דובדבן מיובשות, לחם דובדבן-שקדים מיובש, ו פודינג לחם דובדבן מיובש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. Spray התחתון רק של 9x5 - או 8x4 אינץ כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים סוכר וחמאה; להכות עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
וניל
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
תנור
2
להוסיף חלב חמאה וביצים; להתמזג היטב. (
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
3
התערובת תופיע מקושקשת.)
4
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים לתערובת החמאה; מערבבים רק עד לחומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
6
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים 9x5 אינץ ' פאן 50 עד 65 דקות, 8x4 אינץ פאן 55 עד 75 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. שחרר קצוות הלחם; מגניב במחבת על מתלה קירור 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
קיסמים
תנור
מחבת
8
הסר לחם מן המחבת; מקום על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות. לעטוף בחוזקה, ולאחסן במקרר.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.