ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, גרעיני חמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו חלב חינם/לחם דוחן ללא גלוטן, ללא גלוטן /ביסקוויטי פירות דוחן ללא חלב, ו כוסמת בננה אגוז מאפינס (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לשלב קמחים, עמילנים, xanthan, 2 כפות קליפות psyllium, ארוחת שקדים, זרעים פקאנים הקרקע, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.ממיסים שמרים במים פושרים 1/2 כוס עם סירופ אגבה כפית אחת.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליום
מסטיק Xanthan
0.5 כפית מלח
אופים או סוכר דק במיוחד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מערבבים ביצים, שמן זית, את החצי השני כוס מים פושרים.מערבבים 4 כפות פסיליום קליפות לתוך 3/4 כוס מים. מערבבים היטב כדי להמיס, ואז מיד לזרוק את הקליפות מומס לתוך תערובת ביצה שמן מים להכות עד שיש לך קרם חלק.
מרכיבים שתצטרך
קליפות פסיליום
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ופלים מיניאטוריים של וניל
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
יוצקים שמרים מומסים לתערובת קמח, ואז לזרוק בתערובת ביצה ולהתחיל ללוש עם hands.It חשוב ללוש ביד, כי אתה צריך להרגיש אם הבצק הופך ללוש. אם זה יבש מדי, לאט להוסיף קצת מים פושרים יותר עד שיש לך בצק לח, אבל גם ללוש.ללוש לפחות 10 דקות על משטח עמילן מאובק.בצורת כיכר עגולה אחת, כיכר מקום בקערה גדולה.לכסות ולתת לנוח במקום חם במשך 2 שעות.אחרי 2 שעות לא אגרוף הבצק למטה! בעדינות להרים את כיכר עלה מתוך הקערה ומניחים על מגש אפייה מצופה נייר.