לחם דלעת
צריך ארוחת בוקר חינם וצמחונית חלבית? לחם דלעת יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, זנגביל טחון, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי קירבי תשוקות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # FallFest, לחם דלעת אורגני Evoo עם ציפוי זרעי דלעת, ו מחית דלעת טרי תוצרת בית & לחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו שני 9×5 מחבתות כיכר אינץ עם נייר קלף.
בקערה גדולה, מערבבים יחד מחית דלעת, ביצים, שמן, מים וסוכר עם מיקסר חשמלי.
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, לערבב את החומרים יבשים עם תערובת דלעת עד רק מעורבב.
יוצקים לתוך המחבתות מוכנות.
אופים במשך כ 50-60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.