אם יש לכם מלח, זיגוג ללא חלב, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו לחם דלעת טבעוני, לחם דלעת טבעוני, ו לחם דלעת טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ל 325ºF ו גריז 4 מיני כיכר tins.In קערה בגודל בינוני, לשלב את הקמח, תבלין, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ו salt.In קערה גדולה, תערובת (עם כף גדולה או מיקסר) דלעת, נוג, סוכר חום, שמן, וניל עד חלקה.מערבבים את תערובת הקמח עד שהכל פשוט משולב. זה למעשה הופך להיות חלק במהירות.מחלקים את הבלילה בין פחיות מוכן שלך, להחליק את צמרות עם הגב של כף או מרית. הבלילה קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דיאט קרם סודה
(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים את הלחם במשך 45 עד 55 דקות, או עד המשרד למגע. הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת כאשר נעשה, זה יהיה השחמה קלות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז כיכר צריך לצאת נקי למדי (כמה פירורים קטנים בסדר).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו כיכרות מגניב במשך 10 דקות, לפני פקיעתם החוצה כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.להתנגד לדחף לחתוך לתוך כיכרות אלה בעוד עדיין חם. כמו כל לחם, הם יהיו קצת מתפוררים כאשר חם, אבל מוצקים בצורה מושלמת כפי שהם מגניבים.אם תרצה, טפטוף על זיגוג לפחות 10 דקות לפני ההגשה.