לחם דלעת מצופה פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת פקאן עקף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, מים, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם דלעת מצופה פקאן, גבינת שמנת פקאן כתומה - לחם בננה-אגוזים, ו Streusel עקף לחם דלעת.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך כלמשטח) בקערה.
מניחים סוכר, תחליף ביצה, שמן, חלב חמאה, וביצים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
להוסיף 2/3 כוס מים ודלעת, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת, מכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב. הבלילה כפית לתוך 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול.
מפזרים אגוזי פקאן באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות מחבתות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.