עוגת מרנג לימון
עוגת מרנג לימון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלבונים, מלח, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת לימון עם ציפוי מרנג לימון, עוגת מרנג לימון, ו עוגת מרנג לימון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, הביצים, המים והשמן. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהמחבתות למתלים.
למילוי, בסיר גדול, שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים מים ומיץ עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות חמאה וקליפת לימון. מגניב לגמרי.
למרנג, בקערה גדולה, מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה אטומה לתנור; מורחים בשליש מהמילוי. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים מרנג מעל הדף ואת הצדדים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהמרנג משחים קלות. מגניב. יש לאחסן במקרר.