לחם הבננה של אמא
לחם הבננה של אמא הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 612 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. לכי לחנות ותקני קרם, בננה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מערבבים סוכר וחמאה בקערה; מכים במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב היטב.
מוסיפים בננה, חלב, שמנת חמוצה וחלבונים ביצים; מכים היטב, ומניחים בצד.
מערבבים היטב קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת מוקרמת, מכים עד מעורבב.
הבלילה כפית לתוך 4 (5 x 2 1/2 אינץ') מחבתות כיכר מיניאטורי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות.
בואו להתקרר לחלוטין על מדפים תיל.
הערה: כדי להפוך את כיכר 9 אינץ ' אחד, הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול; אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות.