לחם הדלעת של סבתא דורש כשעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 178 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-32 ומחירו 25 סנט למנה מנות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קינמון טחון, קיצור, סוכר וקמח. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 18% . מתכונים דומים: את פאי הדלעת של סבתא , הלחם של סבתא ראסל , והלחם של סבתא ראסל .
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את הביצים, הדלעת והמים (התערובת תיראה מכורבלת).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
(טעם מקורי)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, הקינמון, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט; טורפים בהדרגה לתוך תערובת הדלעת עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
(טעם מקורי)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מעבירים לשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים ב-350 מעלות למשך 55-65 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי ללחם דלעת. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.