לחם חום צהוב
לחם חום צהוב יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 426 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך מים חמים, חמאה מבהירה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-10 דקות. . וזה טוב. נסו קוקטיילים חום, לימון אוכמניות חום, ו לחם סקווש קיץ צהוב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה נפרדת, לנפות יחד 4 1/2 כוסות קמח, מלח, אבקת קארי וכורכום. הפוך באר במרכז תערובת הקמח.
יוצקים בתערובת שמרים ו 1/2 כוס חמאה מבהירה. מערבבים את הנותרים 4 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד בצק נוקשה נוצר. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
משמנים קערה עם חמאה מבהירה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל עם חמאה. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 4 שעות.
לאחר 4 שעות אגרוף בצק למטה, להתהפך ולתת לעלות במשך 2 שעות נוספות.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הכיכרות לשתי מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים בצק בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.