לחם חרדל
לחם חרדל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, בצל ירוק, זרעי פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם דבש וחרדל, לחם גבינה וחרדל, ו לחם קוף בצל-חרדל.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים עד מעורבב היטב.
פרוס לחם בחצי אורך; להפיץ תערובת חמאה באופן שווה בצד לחתוך של החצי התחתון.
מפזרים בייקון; העליון עם גבינה. החלף חצי לחם העליון; לעטוף בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד הלחם מחומם היטב.