קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

לחם כפית בטטה

לחם כפית בטטה
מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך כמון טחון, חלב חמאה, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: בטטה-לחם עם כפית ג'ינג'ר, תירס ללא גלוטן לחם כף בטטה ללא גלוטן, ו לחם כפית בצל מתוק.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
עם מזלג, לנקב את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי ולהגדיר אותם ישירות על מתלה התנור.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 1 שעה, או עד שהם רכים; תן להתקרר מעט. חתוך את העורות וגרוף את תפוחי האדמה לקערה גדולה. מחית עד חלקה. אתה צריך 1 1/4 כוסות של פירה בטטות. הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, חמאה קלות זכוכית 2 ליטר רדוד או צלחת אפייה קרמיקה ולאבק אותו עם קמח תירס, הקשה על כל עודף. בקערה גדולה נוספת, לטאטא את קמח התירס עם סוכר, מלח וסודה לשתיה. ממיסים את החמאה במים רותחים, ומערבבים את תערובת החמאה והמים לתוך החומרים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
5
בואו להתקרר מעט.
6
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה, דבש, כמון, פלפל לבן, שיני קאיין לתוך פירה בטטות עד בשילוב. במהירות בינונית, להכות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערת נירוסטה נקייה, באמצעות מקצף נקי, להכות את החלבונים ביצה עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים את החלבונים ביצה מוכה לתערובת בטטה עד לא פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים במשך כ 40 דקות, או עד הזהב וקם לתחייה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
9
מגישים את לחם כפית בטטה חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך