אם יש לכם אבקת ג'לטין, ביצים, קמח דורהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם סנדוויץ ' ללא גלוטן חלבי, לחם כריך ללא גלוטן, ו לחם כריך ללא גלוטן II (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום באמצע תנור מחממים ל 218°. מחבת כיכר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מחממים חמאה עד חם אבל לא מעשן. מערבבים ב 3 כפות שומשום ומטוגנים עד זרעים זהובים חום וריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
העברת תערובת לקערה קטנה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 2 כפות מים קרים. מערבבים, ואז לתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד סוכר ו 1/2 כוס מים חמים (105f עד 46°).
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לטאטא יחד קמח טפיוקה, קמח חומוס, קמח שקדים, קמח קוקוס, קמח amaranth, קמח דורה, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה, קורנפלור, מסטיק xantham, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורה
קמח תפוחי אדמה
קמח קוקוס
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
אופים או סוכר דק במיוחד
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים מרכיבים רטובים ומכים במהירות בינונית עד שהבצק נוזל ומחזיק בצורתו, כ-4 דקות. לגרד את הקערה, ואז להכות במהירות גבוהה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
העברת בצק למחבת מוכנה וחלק עליון עם מרית גומי. (במידת הצורך, השתמש ביד רטובה כדי להחליק לחלוטין.) לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד הבצק הוא רק ברמה עם החלק העליון של המחבת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
בקערה קטנה, לטאטא יחד הביצה שנותרה 1 כפית מים. כאשר הבצק עלה, מברשת קלות ביצה לשטוף מעל, ואז מפזרים הנותרים 1 כף שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
אופים לחם עד המשרד, כ -30 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך כיכר מתוך מחבת ולהמשיך לאפות ישירות על מתלה תנור עד התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
העברה מתלה חוט מגניב לפחות 1 1/2 שעות לפני חיתוך. (לחם חנות, עטוף בנייר אלומיניום, 3 ימים בטמפרטורת החדר, 1 שבוע בקירור, או 1 חודש קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תפוזים, פרוסים וחצויים
14
הערה של השף: הלחם הזה מגיע יחד במהירות. כדי להאיץ את הדברים עוד יותר, אתה יכול למדוד את החומרים היבשים להקפיא אותם בשקית פלסטיק sealable גדול עד 2 חודשים. להביא אותם לטמפרטורת החדר לפני השימוש.