לחם לימון פסחא
צריך לחם צמחוני? לחם לימון פסחא יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם מיץ לימון, אבקת אפייה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם הפסחא לימון, צבעי ביצים טבעיים, לחם קלוע, עוגיות לימון ורעיונות טובים אחרים לחג הפסחא, ו לחם פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח 2 מחבתות כיכר.
שלב את הקמח, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
לנצח את החמאה 2 1/2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. הכה בתמצית שקדים עם הביצה האחרונה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים את גרידת לימון ואגוזי מלך קצוצים, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם משחימים קלות מאוד וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 60 עד 70 דקות.
מערבבים את מיץ לימון עם סוכר 1/2 כוס בקערה עד הסוכר מומס.
יוצקים את זיגוג לימון על עוגות חמות; לאפשר לעמוד במשך 10 דקות לפני הסרת עוגות מן המחבתות. מגניב לפני ההגשה.