לחם מטוגן של אפל בן לילה
לחם מטוגן בתפוח למשך הלילה יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 679 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, רסק תפוחים, לחם בן יום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם מטוגן של אפל בן לילה, עוגת טוסט תפוחים (בין לילה או לא!), ו לילה תפוח מטוגן תבשיל טוסט צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, חמאה וסירופ תירס בסיר קטן; מבשלים על אש נמוכה עד עבה.
יוצקים לתוך 13 ungreased"x9" תבנית אפייה, סידור פרוסות תפוח על גבי סירופ. מקציפים ביצים, חלב ווניל בקערת ערבוב. טובלים לחם צרפתי בתערובת ביצים ומסדרים על פרוסות תפוח. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה, ולחשוף.
אופים ב 350 מעלות במשך 35 עד 40 דקות, עד החלק העליון של הלחם הוא השחמה. בינתיים, לשלב מרכיבים שנותרו בסיר ומבשלים על חום בינוני עד ג ' לי נמס.
מגישים פרנץ ' טוסט עם פרוסות תפוח על גבי כפית את הרוטב החם על התפוחים.