לחם מתאבן נקניק איטלקי
גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, גבינת שמנת, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם מתאבן נקניק איטלקי, מתאבן לחם איטלקי, ו Push Piggies נקניק איטלקי מתאבן בצק עלים.
הוראות
במחבת, נקניק חום עד שכבר לא ורוד; לנקז.
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לחם למלבן 16 אינץ 'x 12 אינץ'.
מעבירים בצק לתבנית אפייה משומנת.
מערבבים גבינת שמנת ושום, מורחים לאורכו על שליש מרכז הבצק. למעלה עם נקניק, פלפלים, זיתים וגבינה. מקפלים בצק על מילוי, צובט תפר לאטום. לעשות חריצים על גבי בצק כל 2 אינץ'.
מברשת קלות עם מים ומפזרים זרעי פרג.
אופים ב 400 מעלות F במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.