גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים, גבינת שמנת, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: לחם מתאבן נקניק איטלקי, מתאבן לחם איטלקי, ו Push Piggies נקניק איטלקי מתאבן בצק עלים.
הוראות
1
במחבת, נקניק חום עד שכבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
על משטח מקומח קל, לגלגל בצק לחם למלבן 16 אינץ 'x 12 אינץ'.
מערבבים גבינת שמנת ושום, מורחים לאורכו על שליש מרכז הבצק. למעלה עם נקניק, פלפלים, זיתים וגבינה. מקפלים בצק על מילוי, צובט תפר לאטום. לעשות חריצים על גבי בצק כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מברשת קלות עם מים ומפזרים זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
6
אופים ב 400 מעלות F במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.