לחם מתוק פורטוגזי IV
הפורטוגזי לחם מתוק IV יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 2503 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית נסו לחם מתוק פורטוגזי II, לחם מתוק פורטוגזי, ו לחם מתוק פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות.
מערבבים בחמאה וקיצור; מערבבים עד מומס.
מניחים סוכר בקערה גדולה מאוד, לשפוך חלב על סוכר ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
בואו להתקרר עד פושר. בקערה קטנה, מערבבים שמרים לתוך מים חמים.
מערבבים 12 ביצים ותערובת שמרים לחלב וסוכר; להכות היטב.
יוצקים את כל הקמח לתערובת חלב / ביצים / סוכר; מערבבים היטב כדי לשלב. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש; כ 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה. מאטים את הבצק ומניחים לעלות שוב עד מוכפל, כ -45 דקות.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים ונוצרים לככרות לחם.
מניחים את הלחם לתוך משומן קלות 9x5 מחבתות כיכר אינץ. מכסים את הכיכרות עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה קטנה, להכות יחד 1 ביצה ו 2 כפות מים ומברשת על כיכרות עלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד התחתית של כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.