קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

לחם מתפרק שקדים דובדבן

לחם מתפרק שקדים דובדבן
לחם מתפרק שקדים דובדבן דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1239 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קאפקייק שקדים דובדבן מתפרק, לחם דובדבן רך מתוק עם זיגוג דובדבן-שקדים, ו לחם שקדים דובדבן מרשינו.

הוראות

1
מניחים 3 כפות חמאה בקערה קטנה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר והקינמון. טובלים 10 לחמניות בצק קפואות בחמאה, ואז מגלגלים פנימה קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים בתוך 10 אינץ ' משומן. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מפזרים מחצית מהשקדים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
חזור על הפעולה עם שאר הלחמניות, השקדים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
שלב סירופ תירס וחמאה שנותרה; יוצקים מעל דובדבנים. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
מוציאים מהמקרר. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 2 שעות.
7
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חם.