לחם מתפרק שקדים דובדבן
לחם מתפרק שקדים דובדבן דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1239 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קאפקייק שקדים דובדבן מתפרק, לחם דובדבן רך מתוק עם זיגוג דובדבן-שקדים, ו לחם שקדים דובדבן מרשינו.
הוראות
מניחים 3 כפות חמאה בקערה קטנה. בקערה אחרת מערבבים את הסוכר והקינמון. טובלים 10 לחמניות בצק קפואות בחמאה, ואז מגלגלים פנימה קינמון-סוכר.
מניחים בתוך 10 אינץ ' משומן. מחבת צינור מחורצת.
מפזרים מחצית מהשקדים והדובדבנים.
חזור על הפעולה עם שאר הלחמניות, השקדים והדובדבנים.
שלב סירופ תירס וחמאה שנותרה; יוצקים מעל דובדבנים. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 2 שעות.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד להזהבה. הפוך מיד לצלחת הגשה.