לחם סודה אירי אותנטי (מכונת לחם)
זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לך שמרים, דומדמניות, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, לחם סודה אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 (יכול להיות או להרחיק) על הסוכר של קונדיטורים 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לחם 2 (חוֹרֶף) 2 זיתים ממולאים בפימיינטו 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) caraway seed 2 (חוֹרֶף) בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק דומדמניות או צימוקים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב חמאה יבש 1 גדול 2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים 2 (חוֹרֶף) 3/4 כפית מולסה 2 (יכול להיות או להרחיק) 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) גלוטן החיטה החיוני (אופציונלי) 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 כפית מלח היקורי מעושן 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה 2 (יכול להיות או להרחיק) שמרים (עדיף מהר עולה)