לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם
לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 534 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 69 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור st. יום פטריק . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אבקת אפייה, סודה לשתייה, צימוקים וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks ולחם סודה פטל: ניו טייק על מסורת אירית .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה גדולה. בעזרת חותכן מאפים חותכים בעדינות את החמאה לתוך תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה ומערבבים פנימה את הצימוקים. בקערה אחרת, טורפים יחד את החמאה והביצים; טורפים קלות את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח.
מניחים את הבצק בתבנית העוגה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם תופח והחלק העליון מזהיב, 45 דקות עד שעה. סכין המוחדרת למרכז הלחם אמורה לצאת נקייה. מצננים את הלחם בתבנית על רשת 10 דקות לפני שמוציאים.