קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם

לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם
לחם סודה אירי הטוב ביותר אי פעם עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 534 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 69 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור st. יום פטריק . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש אבקת אפייה, סודה לשתייה, צימוקים וחלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האירופית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks ולחם סודה פטל: ניו טייק על מסורת אירית .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
2
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה בקערה גדולה. בעזרת חותכן מאפים חותכים בעדינות את החמאה לתוך תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה ומערבבים פנימה את הצימוקים. בקערה אחרת, טורפים יחד את החמאה והביצים; טורפים קלות את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)(כל המטרה עובדת גם)
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציפוי עשיר וקרמיציפוי עשיר וקרמי
1 1/2 ג. סוכר מגורען1 1/2 ג. סוכר מגורען
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
מניחים את הבצק בתבנית העוגה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)1 (16 אונקיות) גיגית Betty Crocker® ציפוי עשיר וקרמי (כל זן לבן)
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם תופח והחלק העליון מזהיב, 45 דקות עד שעה. סכין המוחדרת למרכז הלחם אמורה לצאת נקייה. מצננים את הלחם בתבנית על רשת 10 דקות לפני שמוציאים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
מתכון לעוגת דלעתמתכון לעוגת דלעת
חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסותחמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם4 אונקיות גבינת צ'דר חתוכה לקוביות, או לפי הטעם
5
מגישים חם.