קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם סודה שיבולת שועל

לחם סודה שיבולת שועל
המתכון לחם סודה שיבולת שועל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 55 דקות. יש ארוחת בוקר זו 254 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1074 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיבולת שועל מגולגל מיושן, ביצה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוז, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור וטוחנים את שיבולת השועל: מחממים תנור ל-450 ° F.  
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד שיבולת השועל הקרקע דק, קמח, סודה לשתיה, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הפוך את הבצק לחם סודה: מערבבים את החלב והביצה יחד. הפוך היטב באמצע תערובת הקמח ושופכים בתערובת ביצת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשרכיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשר
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בעדינות לקפל את הקמח שמסביב על החמאה עם כף עץ. המשך לקפל בעדינות עד רק בשילוב. אל תגזימו! הבצק צריך להיראות פרוע מאוד. זה צריך להיות בצד הלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
אם זה רטוב מדי להתמודד, להוסיף קצת יותר קמח. אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1
מניחים את הבצק על משטח קמח קל. ללוש פעם או פעמיים בלבד, וליצור צורה תלולית. משמנים מחבת ברזל יצוק גדולה עם מעט חמאה ומניחים את הבצק במרכז. (אם אין לך מחבת ברזל יצוק, פשוט לשים על תבנית אפייה משומנת שיכול לקחת חום גבוה.)
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להבקיע את מרכז הבצק בצורת צלב עם סכין חדה, מה שהופך 1 1/2 אינץ חתכים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
מניחים בתנור ואופים במשך 15 דקות ב 232° (230 °C). ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל400 (205°C) ומבשלים 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי לבדוק אם הלחם מוכן, להוציא אותו מהתנור, להפוך אותו ולדפוק על הקרקעית. אם זה נשמע חלול, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר מחבת מהתנור ולתת לשבת במשך 10 דקות. שימו לב, שמרו על עצמכם עם הידיות החמות של מחבת הברזל היצוקה! אני אף פעם לא משאיר את זה ליד המקרה (אחרי שנשרפתי די קשה פעם להרים מחבת חמה), ואני משפשף קוביית קרח על הידית החמה כדי לקרר אותו, כך שמישהו לא בטעות להרים את המחבת על ידי הידית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר לחם מן המחבת ולתת מגניב יותר על מתלה חוט עוד 15 דקות בערך. הלחם הוא הטוב ביותר אם נאכל בתוך שעות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מגישים עם חמאה וריבה. אם חוסכים לאחר כך, לעטוף במגבת תה נקי מעט לח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ריבהריבה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי ללחם סודה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.