לחם סודה שיבולת שועל
המתכון לחם סודה שיבולת שועל יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 55 דקות. יש ארוחת בוקר זו 254 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1074 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך שיבולת שועל מגולגל מיושן, ביצה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, שיבולת שועל, משמש, לחם סודה אגוז, ו אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור וטוחנים את שיבולת השועל: מחממים תנור ל-450 ° F.
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ יחד שיבולת השועל הקרקע דק, קמח, סודה לשתיה, סוכר, ומלח.
הפוך את הבצק לחם סודה: מערבבים את החלב והביצה יחד. הפוך היטב באמצע תערובת הקמח ושופכים בתערובת ביצת החמאה.
בעדינות לקפל את הקמח שמסביב על החמאה עם כף עץ. המשך לקפל בעדינות עד רק בשילוב. אל תגזימו! הבצק צריך להיראות פרוע מאוד. זה צריך להיות בצד הלח.
אם זה רטוב מדי להתמודד, להוסיף קצת יותר קמח. אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר חלב חמאה.
מניחים את הבצק על משטח קמח קל. ללוש פעם או פעמיים בלבד, וליצור צורה תלולית. משמנים מחבת ברזל יצוק גדולה עם מעט חמאה ומניחים את הבצק במרכז. (אם אין לך מחבת ברזל יצוק, פשוט לשים על תבנית אפייה משומנת שיכול לקחת חום גבוה.)
להבקיע את מרכז הבצק בצורת צלב עם סכין חדה, מה שהופך 1 1/2 אינץ חתכים עמוקים.
מניחים בתנור ואופים במשך 15 דקות ב 232° (230 °C). ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל400 (205°C) ומבשלים 25 דקות יותר.
כדי לבדוק אם הלחם מוכן, להוציא אותו מהתנור, להפוך אותו ולדפוק על הקרקעית. אם זה נשמע חלול, זה נעשה.
הסר מחבת מהתנור ולתת לשבת במשך 10 דקות. שימו לב, שמרו על עצמכם עם הידיות החמות של מחבת הברזל היצוקה! אני אף פעם לא משאיר את זה ליד המקרה (אחרי שנשרפתי די קשה פעם להרים מחבת חמה), ואני משפשף קוביית קרח על הידית החמה כדי לקרר אותו, כך שמישהו לא בטעות להרים את המחבת על ידי הידית.
הסר לחם מן המחבת ולתת מגניב יותר על מתלה חוט עוד 15 דקות בערך. הלחם הוא הטוב ביותר אם נאכל בתוך שעות של אפייה.
מגישים עם חמאה וריבה. אם חוסכים לאחר כך, לעטוף במגבת תה נקי מעט לח.