קושיבינוני
מוכן ב42 דק.
מנות7
ציון בריאות4
מגזין

לחם ספודיני

לחם ספודיני
לחם Spudini הוא צמחוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחם פריך, חמאה, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), ו מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קוצצים שום במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
הוסף את כל שאר החומרים למעט לחם וגבינה. פרוסת לחם בפרוסות 3/4 אינץ', לא כל הדרך, להשאיר את הקרום התחתון מחובר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
קרוםקרום
4
מורחים כל צד עם ממרח חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מורחבתחמאה מורחבת
מורחיםמורחים
5
מניחים חתיכת מוצרלה בין כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
6
מברשת למעלה בצד של לחם עם ממרח חמאה. לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מורחבתחמאה מורחבת
לחםלחם
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד גבינה מותכת לאורך כל. רדיד פתוח, חום תחת broiler
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום