לחם עגול גביני
המתכון לחם עגול גביני יכול להתבצע בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 39 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. אם יש לכם גבינת צ'דר, תערובת רול, אורגנו, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, ראשוני וקטוגני דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כף בלתי ניתן לשיפור של 8%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם גבינה עגול, לחם עשב עגול כפרי, ו חמוץ לחם וחמאה חריף בתוספת מלפפון חמוץ תוצרת בית.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את התוכן של תערובת רול מנות שמרים.
מוסיפים מים חמים ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הביצה, החמאה והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה.
הופכים למשטח מקומח. ללוש גבינה וזיתים.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. לחץ על 12 אינץ'. פיצה פאן. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, 30 דקות.
עם סכין חדה, לעשות שלושה או ארבעה חתכים על פני כיכר.
אופים בחום של 325 למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.