לחם עם ארבעה גרעינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הבלילה, אז תנו הזדמנות ל לחם ארבעה גרגרים בלילת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 133 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. אם יש לכם מים חמים מאוד, קמח, שיבולת שועל מהירה בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו אפיית לחם: לחם אפייה, לחם גבינת צ'דר, ו לחם גבינה בלילת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 3 1/2 כוסות של קמח כל המטרה, סוכר, מלח, סודה לשתיה ושמרים.
מוסיפים חלב ומים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח. הכה במהירות בינונית 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מערבבים קמח מחיטה מלאה, נבט חיטה, שיבולת שועל ומספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבלילה נוקשה.
גריז 2 (8x4 אינץ') מחבתות כיכר עם ריסוס קיצור או בישול; מפזרים קמח תירס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות. עם ידיים מקורנות, טפיחה צמרות כיכרות לעגל.
מפזרים קמח תירס. כיסוי; בואו לעלות במקום חם על 30 דקות או עד הבלילה היא כ 1 אינץ ' מתחת לחלק העליון של מחבתות.
אופים כ 25 דקות או עד כיכרות הם חום בהיר.
הסר מחבתות למתלה קירור; מגניב.