לחם פיתה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם,אז נסו פיתות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, סירופ אגבה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 2 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: וידוי מס '14: פעם ידעתי את זה רק על ידי "לחם כיס" ... פיתות, כריכי פיתות, ו פיצה פיתות.
הוראות
מערבבים את השמרים והמים החמים בקערה גדולה ומניחים לשבת 10 דקות. מערבבים פנימה את סירופ האגבה, המלח והקמח.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השמן ומערבבים ביד או במעבד מזון למשך 6 עד 8 דקות. מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח 90 דקות במקום חמים ויבש. הבצק צריך להכפיל את גודלו.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס ואם אפשר, להשתמש באבן אפייה.
אגרוף את הבצק ומחלק אותו ל 8 חלקים.
מגלגלים אותם לכדורים, ואז מכסים ומניחים לנוח 20 דקות כדי לתת לבצק להירגע.
אבק משטח עבודה נקי בקמח, ואז גלגל כל כדור לעובי 1/8 אינץ 'וקוטר של כ -6 אינץ'. מבשלים על אבן אפייה עד לתפוח ומתחילים להשחים כ-6 דקות מכל צד. מפזרים את התנור במים, במהלך האפייה, ליצירת פיתות פריכות נחמדות.