לחם פיתה מחיטה מלאה
לחם פיתה מחיטה מלאה הוא ללא חלב וצמחוני לחם. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 280 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שמרים, דבש, מים חמים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 81%, המנה הזו אדירה. נסו לחם פיתה מחיטה מלאה, לחם פיתה מחיטה מלאה, ו לחם פיתה חיטה (כיסים) עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים.
הוסף דבש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים את השמן, ממליחים 3 כוסות קמח מלא ומים שנותרו. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח מלא ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מאובק בקמח לכל מטרה; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 2 שעות.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 10 דקות. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים בצק ל -12 חלקים. מעצבים כל אחד מהם לכדור. ללוש כל כדור במשך 1 דקה. מכסים ומניחים לנוח 20 דקות.
משמנים ניירות אפייה ומפזרים קמח תירס.
מגלגלים כל כדור ל-8 אינץ'. מעגל.
מניחים על ניירות אפייה מוכנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 475 זוגות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון. להגשה חותכים לשניים ופוצלים. דברים עם סתימות על פי בחירתך.