לחם פלפל אדום קלוי
לחם פלפל אדום קלוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפלים קלויים, רוזמרין, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים פלפלים על מגבות נייר; קוצצים ומניחים בצד.
מערבבים שמרים, סוכר, ומים חמים בכוס מדידה נוזלית 2 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
שלב קמח, פלפלים, גבינת פרמזן, הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; בהדרגה להוסיף תערובת שמרים, ערבוב עד מעורבב.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב; ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות).
מניחים בצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, ללוש 4 או 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לתוך כיכר 12 אינץ'.
מניחים כיכרות על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול.
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח, כיסוי עם רדיד אלומיניום לאחר 15 דקות כדי למנוע בראונינג מוגזם.
הסר גיליון אפייה מיד; מגניב על מדפי תיל.